Református Középiskolák Országos Fiú-Leány Kosárlabda Bajnoksága

„Én tehát úgy futok,

mint aki előtt nem bizonytalan a cél.”

(I. Kor. 9, 26)

A verseny célja: versenyzési lehetőséget biztosítani a református középiskolák tanulói számára, az országos bajnoki cím és a további helyezések eldöntése.

A verseny helye: a Mezőtúri Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola és Óvoda (Mezőtúr, Kossuth Lajos út 2.) tornacsarnoka, Városi Sportiskola tornacsarnoka és a Főiskola Sportcsarnoka

A verseny ideje: 2020. február 21-22. (péntek-szombat)

A verseny résztvevői: a református középiskolák fiú-leánytanulói a diákolimpiai versenykiírás szerint

Igazolás: a tanévre érvényesített diákigazolvány

Lebonyolítási rend: a nevezések után sorsolással, amely a nevezési határidő lejártát követően az iskola honlapján (www.refimezotur.hu), illetve a RIDISZ honlapján ( www.ridisz.hu ) megtekinthető.

A mérkőzések játékrendje:

  • A mérkőzéseken a MKOSZ versenyszabályai érvényesek.
  • Egy mérkőzés 4 × 7 perc álló órával (3 perc hosszabbítás).
  • Negyedenként 1 holtidő-kérés lehet.

A mérkőzéseket pénteken 10 órától szeretnénk kezdeni.

Díjazás: Az I-III. helyezett csapatok érem-, kupa- és oklevél-, a további helyezett csapatok oklevéldíjazásban részesülnek. Szállást biztosítani tudunk a Mezőtúri Református Kollégium internátusában (2.500,- Ft/fő/éjszaka). Étkezés az iskola éttermében (vacsora: 900,- Ft/fő, reggeli: 600,- Ft/fő, ebéd: 1.050,- Ft/fő). Kérjük, hogy ágyneműhuzatot mindenki hozzon magával, aki nem tud ágyneműt hozni, az 1.000,- Ft + ÁFA ellenében igényelhet iskolánk kollégiumában!

Egyéb: Mérkőzést csak számozott mezben szabad játszani! Minden csapat két eltérő színű, számozott garnitúrát hozzon magával az országos döntőre! Az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!


A versennyel kapcsolatos bármely kérdéssel forduljanak Gulyás László testnevelő tanárhoz (06-30/223-1320).

Szeretettel várunk mindenkit!