Református Középsikolák Országos Fiú-Leány Kosárlabda Bajnoksága

Mezőtúr, 2024. február 23.-24. (péntek szombat)

A verseny célja:  versenyzési lehetőséget biztosítani a református középiskolák tanulói számára, az országos bajnoki cím és a további helyezések eldöntése

 

A verseny helye: a Mezőtúri Református Kollégium, Gimnázium, Technikum, Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde (5400 Mezőtúr, Kossuth Lajos út 2.) tornacsarnoka,
a Városi Sportcsarnok és a Mezőtúri Főiskola Sportcsarnoka

 

A verseny ideje: 2024. február 23.-24. (péntek-szombat)

 

A verseny résztvevői: a református középiskolák fiú-leánytanulói, akiknek az iskolája az éves tagdíjat befizette: a diákolimpiai versenykiírás szerinti korosztályok.

 

Igazolás: a tanévre érvényesített diákigazolvány

 

Nevezés: A versenyre nevezni a mellékelt nevezési lapon lehet. Kérünk mindenkit, hogy a lapokat pontosan töltsék ki, és küldjék meg iskolánknak.

 

Nevezési határidő: 2024. február 9. 1200 (péntek) AZ IDŐPONTOT KÉRJÜK BETARTANI!

A nevezési lapok elküldését az oktatas@reformatus-mezotur.edu.hu e-mail címre kérjük elküldeni.

 

Nevezési díj: 3.000,- Ft/csapat

 

Lebonyolítási rend: a nevezések után sorsolással, amely a nevezési határidő lejártát követően az iskola honlapján (www.refimezotur.hu), illetve a RIDISZ honlapján (www.ridisz.hu) megtekinthető.

 

A mérkőzések játékrendje:  A mérkőzéseken a MKOSZ versenyszabályai érvényesek.

Egy mérkőzés 4 × 7 perc álló órával (3 perc hosszabbítás). Negyedenként 1 holtidő-kérés lehet. A mérkőzések 20 pont különbségnél futó órával mennek tovább. A mérkőzéseket 9 órától szeretnénk kezdeni.

Díjazás:   Az I-III. helyezett csapatok érem-, kupa- és oklevél-, a további helyezett csapatok oklevéldíjazásban részesülnek.

 

Szállást biztosítani tudunk a Mezőtúri Református Kollégium internátusában (4.500,- Ft/fő/éjszaka). Kérjük, hogy ágyneműhuzatot vagy hálózsákot mindenki hozzon magával! Étkezés az iskola éttermében (reggeli: 1.070,- Ft+ÁFA/fő, ebéd: 1.955,- Ft+ÁFA/fő, vacsora: 1.670,- Ft+ÁFA/fő,).

 

Egyéb:  Mérkőzést csak számozott mezben szabad játszani! Minden csapat két eltérő színű, számozott garnitúrát hozzon magával az országos döntőre! Az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

 

A versennyel kapcsolatos bármely kérdéssel forduljanak

Gulyás László testnevelő tanárhoz (06-30/223-1320).

Szeretettel várunk mindenkit!


Ez a versenykiírás mellékletet tartalmaz!

etkezes szallasigenylo lap 2024.doc
nevezesi lap 2024.doc
versenykiiras 2024.doc
sorsolas 2024.doc